KEUKENS - Keuken Giessenburg 1 -

Keuken voorzien van composiet blad met hardstenen look, kastenwand rondom v.v. kader en zijwanden keuken in strak spuitwerk. Fronten uitgevoerd in eiken houtfineer. Stijl van de keuken is tevens doorgezet in bestaande kasten, door deze te voorzien van nieuwe deuren.

KEUKENS

Een originele, keuken, geheel gemaakt naar uw wensen? Of heeft u een ruimte waarin u een keuken wilt plaatsen, maar waar geen standaard keuken in past? Dan kunnen wij u wellicht van dienst zijn. In nauw overleg met u ontwerpen en maken wij uw keuken op maat en naar wens, specifiek voor u. Het is voor ons een uitdaging om zoveel mogelijk wensen binnen uw budget te realiseren.
 
Hoe gaat dat in zijn werk?
 

Bij u thuis

Wij komen naar u toe, omdat we van mening zijn dat het best advies gegeven kan worden op de plek waar u de keuken gepositioneerd wilt hebben. Wat past binnen de stijl van de woning? Wat zijn de keukenafmetingen? Hoe zien de ruimtes eromheen uit? Wat is het loopgedeelte? Wat is de ruimte om de keukentafel? Waar zit de radiator? Ook kan in andere kasten in de woning de stijl van de keuken doorgetrokken worden, of andersom.

Stijl en indeling

Bij u aan de keukentafel bespreken we graag alle opties. We bepalen als eerste de door u gewenste stijl. Vervolgens nemen we alle esthetische, ruimtelijke en praktische aspecten rondom uw keuken door. Tot slot nemen we de afwerking door. Mede aan de hand van monsters, voorbeelden en een realistische 3D-tekening helpen we u om goede keuzes te maken. 

Keukenblad

Voor het keukenblad zijn vele mogelijkheden. Denk aan graniet, composiet of hardsteen. Elke soort heeft voor- en nadelen en een bijpassende prijs. Graag maken we deze verschillen inzichtelijk, zodat u hieruit een voor uw situatie passende keuze kunt maken. Ook van deze materialen kunnen wij u op locatie voorbeelden laten zien. Ook kunt u deze bladen toegepast op een keuken bekijken in de showroom van onze leverancier.

Keukenapparatuur

Uiteraard kunnen wij voor u de apparatuur bij de keuken leveren. Wij kunnen u hierin adviseren welke apparatuur het meest geschikt is voor de gewenste toepassing in combinatie met prijs en kwaliteit. Wilt u echter de apparatuur liever zelf aanleveren, dan is dat ook prima. Bij het monteren van de keuken is de montage van apparatuur uiteraard wel inbegrepen. Ook hiervoor geldt dat flexibiliteit en klantgerichtheid onze uitgangspunten zijn.

Keukenruimte inrichten

Is het nodig om aan de keukenruimte zelf bouwkundige aanpassingen te doen? Zoals een wand aanpassen, een nis maken, een raam verkleinen? Wij kunnen ook dit voor u verzorgen.

Zelf meewerken

Wat is er mooier om zelf mee te helpen met het plaatsen van uw eigen keuken? En daardoor ook nog eens kosten besparen? Ook hiervoor staan we open en maken we graag heldere afspraken.

Tot slot

Graag zijn wij u van dienst bij het maken van een keuken waar u jarenlang plezier van heeft. Zie de foto’s voor een aantal keukenprojecten die door ons gerealiseerd zijn.
 
Klik op de knop MEER INFO voor een vergroting en meer informatie over het bijbehorende project.