WERKWIJZE

Bent u enthousiast om via ons een keuken, meubel, maatwerkkast, trap of wat dan ook te laten realiseren? Wij realiseren graag uw wensen! 
Bel ons voor een afspraak of stuur ons een mail of whatsapp en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken om uw wensen door te nemen.
Vervolgens maken wij geheel vrijblijvend een offerte met daarbij een 3D tekening zodat uw een goed beeld krijgt wat wij aanbieden.
Daarnaast maken wij graag verschillende opties inzichtelijk zodat u op basis van de bijbehorende prijs een juiste afweging kunt maken.
Het gaat om wensen, kwaliteit en budget op elkaar af te stemmen. Wat is daarbij onze werkwijze?
 

Wensen

Het is van belang dat wat u wilt laten maken volledig aan uw wensen voldoet. Wij komen daarom graag bij u langs om de situatie ter plaatse te zien. Het is van groot belang dat het interieur en de ruimte op elkaar zijn afgestemd. We vertalen in een 3D-tekening uw wensen in de ruimte. Hierdoor krijgt u een vooraf al een beeld hoe het in de ruimte er uit komt te zien. Materiaalkeuzes stemmen we graag met u af aan de hand van monsters, voorbeelden en de 3D tekening waarin de materialen realistisch te zien zijn.
Het kan ook zijn dat u een interieurarchitect in de hand heeft genomen, of dat we in overleg met u een interieurarchitect inschakelen. Wij zijn er een sterk voorstander van om in een vroeg stadium mee te denken met een interieurarchitect. Dit leidt namelijk tot een optimaal resultaat in esthetische zin, en voor de uitvoeringstechnische en prijstechnische aspecten. Zo weet u wat u waarvoor betaalt, en betaalt u niet teveel.

Kwaliteit

Wij gaan voor kwaliteit en duurzaamheid. Graag informeren wij u over de vele mogelijkheden van de toe te passen materialen en de daarbij behorende voor- en nadelen. Niet minder belangrijk is echter de verwerking ervan. Hierin doen we geen concessies. Alle meubels worden bij ons in de werkplaats gerealiseerd door vakmensen met jarenlange ervaring.

ALS MAATWERK EEN VEREISTE IS...

Budget

Niet onbelangrijk is uw budget. Transparantie in de prijs is voor ons heel belangrijk. Daarnaast is het ook van groot belang u het prijsverschil weet tussen bepaalde opties. Wij werken dit voor u zover uit als u maar wenst. Het is voor ons een uitdaging om zoveel mogelijk van uw wensen te realiseren en dat binnen uw budget.
Pas als u tevreden bent over het uiterlijk, de functionaliteit en de verhouding van de prijs en kwaliteit, starten wij met de uitvoering.
 

Uitvoering

In overleg met u maken we afspraken over de uitvoering. Om tot het juiste eindresultaat te komen meten we ter plaatse alles vakkundig in. De werktekeningen nemen we met u tot in detail door. Na uw goedkeuring gaan onze vakmensen in de werkplaats voor u aan de slag en zorgen zo nodig daarbij bij u thuis voor montage.

WERKWIJZE VOOR ZAKELIJKE- EN PARTICULIERE OPDRACHTGEVERS

Wij staan met ons team graag voor u klaar. Uw opdracht is voor ons een uitdaging.